tothepoint

work:
Twitter London interiors

Q. How did we help create a spectacle at Twitter’s new London Piccadilly base, that communicated its core service, whilst also bringing their passion and company values to the fore?
A. By making a direct link and association between words, text and typography, so that its culture and values were expressed with maximum graphic impact, humour and style.

Twitter_London_Interiors_01_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_02_2014_01_14Twitter_London_Interiors_03_2_2014_01_14Twitter_London_Interiors_03_1_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_05_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_06.2_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_06_4_2014_01_14Twitter_London_Interiors_06.3_2014_01_14

 

Twitter_London_Interiors_07_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_08_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_09.4_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_09.7_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_09.2_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_09.6_2014_01_14

Twitter_London_Interiors_10.1_2014_01_14

 

You might also like...